Klaus Iohannis a facut cateva greseli vestimentare la ultimele sale iesiri la evenimentele oficiale, motiv pentru specialisti sa il taxeze si chiar sa il puna la zid in anumite situatii.

Produsul vestimentar “demolat” de stilisti a fost in special sacoul, considerat nepotrivit pentru fizicul presedintelui, mai ales atunci cand acesta a fost mult prea mulat in zona abdomenului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

“Domnul Klaus Iohannis este un barbat inalt, cu un fizic frumos si, in general, are multe calitati. De aceea, este usor de ales vestimentatia in cazul domniei sale. Numai ca, din pacate, dansul se indreapta spre o zona  usor prea clasica fata de ceea ce i-as recomanda, nu il prinde deloc. Il dezavantajeaza, chiar daca a incercat si o varianta  mai slim, din pacate, nu prea bine proportionata. Atunci cand s-a imbracat, s-a vazut clar o diferenta, sacoul ii plesnea pe burta, iar pantalonul era usor mai larg! In concluzie, incercarile de a veni spre partea  mai slim au fost bune,  dar nu foarte fericite din punct de vedere al croiului. Il spun presedintelui ca a adopta stilul clasic, in esenta, nu-i un lucru neaparat rau, dar cred ca stilul sau ar putea fi un pic updatat anilor in care traim”, a spus cunoscutul stilist Adina Buzatu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si