Detaliile insirate socheaza. Frapeaza. Te lasa fara cuvinte si fara puterea de a intelege cum de astfel de practici ar fi putut fi facute intr-un spital de stat, sub ochii tuturor, in tacere totala, pe banda rulanta.

Mama lui Alexandru isi considera fiul inca o victima de pe lunga lista deschisa pe numele chirurgului Burnei. Baiatului i-ar fi innadit o proteza din ciment si sarme, ca pe santier.

Sarme, care, intr-un final, i-au sfasiat piciorul.

Crud e ca, pentru inlocuirea protezei care i-ar fi nenorocit copilul, mama sustine ca medicul i-ar fi cerut 40 de mii de euro. 
In schimb, in Italia, unde fiul ei a fost repus pe picioare, femeia nu a platit un leu. Totul a fost suportat de stat.

Numarul mare de victime, peste 30 de copii la numar, a dat nastere unei fundatii conduse de Adina Vasea. Ea s-a ocupat de trimiterea lor in Italia, ca sa fie tratati. Din pacate, ajutorul n-a ajuns la toti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

SEMNE DE DINCOLO DE MOARTE?

In pamant e Andreea, o copila de 8 ani care a sfarsit pe masa de operatie, in mainile chirugului Gheorghe Burnei, sustine familia.

Peste 3 zile, se implinesc trei ani de cand mama a strans-o la piept, ultima oara.

Nu trebuie sa fii parinte ca sa simti durerea acestei mame. In fiecare blestemata iarna, de cand fiica ei nu mai e, femeia vine la mormantul ei sa-i faca bradul.

Acuzat de lucururi terifiante, de experimente facute pe copii vii, de faptul ca a mutilat fizic si a schilodit psihic, medicul Gheorghe Burnei e in arest la domiciliu. Convinsa ca se uita la televizor, mama Andreei vrea sa ii puna o singura intrebare: "Cine i-a dat dreptul sa faca asta?"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si