Telefonul a fost cumparat de catre un barbat de la un Amanet si a fost socat de pozele gasite in galeria foto. Acesta a luat legatura cu reporterii BZI, care au sesizat Politia.

Controlorul Viorel Stanciu, in varsta de 43 de ani si-a fotografiat fiica dezbracata, surprinzand inclusiv zonele intime ale acesteia. Colegii acestuia au fost socati la aflarea informatiilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Este o situatie pe care nu am mai intalnit-o pana acum si speram ca nu vom mai avea de-a face cu astfel de situatii. Nu intelegem cum o persoana poate face asa ceva, indiferent de motivatie. Vom analiza acest caz in comisia de disciplina, vom vedea statutul angajatului si vom lua masurile care se impun", au declarat oficialii Companiei de Transport Public Iasi.

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si