Ionut, posesorul "condeiului" magic da viata unor lumi din care lipsesc regulile, nebunia si agitatia vietii de zi cu zi!

IONUT: „Intentia a fost sa creem niste desene care atunci cand vii din lumea aceasta incarcata sa te poti relaxa vizual in ea. Sa fie ceva care sa dea o stare de bine, sa te bucure. Cred ca genul de om care ar prefera aceste desene ar fi un om curios si dispus sa fie un mic aventurier, sa se plimbe, sa decopere si sa isi puna imaginatia la contributie”.

In desenele lui Ionut, nimic nu este lasat la voia intamplari. Orice detaliu are cate o semnificatie, iar ansamblul este o combinatie provocatoare pentru cei care le privesc.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In urma cu 2 ani, cand Ionut a decis sa incerce o noua abordare a desenului clasic, a mers exclusiv pe inspiratia perosnala si pe ceea ce a simtit. Putin mai tarziu insa, tanarul a descoperit ca poate avea un ajutor de nadejde in fiul sau.

„Aportul este ca el ma face sa intru in lumea lui, iar lumea lui e diferita de lumea mea; lumea lui e mai curata si mai simpla si e mai colorata, si faptul ca faci excursia asta in lumea copilului care este in jurul tau, te fac sa intelegi lucrurile

diferit”, povesteste el.

Iar asta se vede cu prisosinta in ilustratiile tanarului. Mai mici sau mai mari, colorate sau doar schitate, in desenele lui Ionut se poate regasi povestea oricui .Insa daca vreodata vreti sa faceti un astfel de cadou, tineti totusi cont ca inspiratia unui artist nu vine "la comanda", iar o lucrare dureaza cateva zile sau chiar cateva saptamani, in functie de complexitatea ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si