SORIN GRINDEANU: "azi dimineata am primit un sms de la domnul presedinte Klaus Iohannis. Eu nu aveam numarul dansului l-am sunat pe dl presedinte dragnea pt ca neavand numarul pt ca sa verific daca e numarul dlui presedinte"

O asemenea veste venita prin sms nu s-a mai pomenit in Romania. Este prima oara cand un sef de stat trimite un mesaj prin care il instiinteaza pe candidat ca e bun de premier.



Klaus Iohannis a schimbat cutuma si a decis ca este suficient sa anunte decizia printr-un sms si un decret postat pe site-ul administratiei prezidentiale. Apoi a plecat în vacanţă de Revelion la Sibiu!


CALIN POPESCU TARICEANU: "cred ca asta e de cartea recordurilor guiness anuntarea desemanrii prin sms"

LIVIU DRAGNEA: "Prima lui reactie si eu ma gandeam la fel e ca vreo gluma de la vreun coleg, la 09:38 cand a primit sms-ul"

N-a fost nicio gluma, dar ce-i drept Sorin Grindeanu nu a beneficiat de protocolul prin care au fost desemnati alti premieri.

Proaspat desemnat premier, Grindeanu a dat si primul test cu jurnalistii. A avut, e drept, grija si presedintele PSD Dragnea sa-l mai ajute cu raspunsurile.

Presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, sunt hotarati sa voteze cat mai repede noul Guvern. Au facut programul pentru saptamana viitoare si spera ca miercuri Cabinetul lui Sorin Grindeanu sa depuna juramantul de investitura.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si