Fosti minisatrii din guvernarea Ciolos au reactionat pe net, dar cel mai vehement a fost chiar premierul Dacian Ciolos care a vorbit despre o incercare nereusita a lui Liviu Dragnea a-si minti alegatorii.

"Domnul Dragnea incepe sa se confrunte cu cifrele si cu realitatile economiei romanesti. Eu de cateva luni spun ca nu sunt bani pentru toate aceste promisiuni, dar nu m-a ascultat nimeni.
Acum ei nu stiu pe unde sa mai scoata camasa ca sa acopere financiar toate promisiunile din campaniile electorale. Domnul Liviu Dragnea face o scamatorie si anunta ca ar fi gasit, citez, "o gaura de zece miliarde in buget". Pentru orice om cu minime cunostinte economice, o astfel de "gaura" ar fi presupus fie venituri mai mici, fie cheltuieli mai mari decat cele prognozate si, oricum, ar fi trebuit sa se regaseasca in deficitul bugetar- ceea ce nu este cazul. Aceasta "gaura" nu exista. Bugetul tarii nu este un sac fara fund si nici nu poate fi administrat haiduceste, domnule Liviu Dragnea. Promisiunile dumneavoastra populiste vor fi aplicate pe spatele celor care muncesc cinstit si platesc taxe, ne veti indatora tara si viitorul. Chiar asa, de ce nu ati spus in campanie ca veti creste taxele pentru o parte dintre angajati si ati facut acest lucru in a doua sedinta de Guvern"
, a scris Dacian Ciolos pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si