Despre cel de-al doilea copil nu se stie momentan nimic, insa autoritatile continua cautarile.

Primul care a fost scos de sub nametii de cativa metri a fost baiatul romancei. La scurt timp, echipele de salvare au reusit sa o aduca la suprafata si pe mama acestuia. Amandoi pareau a fi intr-o stare buna de sanatate.Supravietuitorii au fost gasiti de echipele de salvare la scurt timp dupa ora locala 11:00, respectiv 12:00 ora Romaniei.

Mai intai au descoperit 6 persoane, apoi alte doua.„Sunt vii! Ajungem impreuna cu serviciile de urgenta din Toscana si Piemonte ca sa-i scoatem afara. Dar sunt vii! sase oameni in viata! Multumim, sefule de departament, ne vedem in curand.

Aduceti elicopterele ca sa-i luati, ca nu sunt intr-o stare tocmai buna”, a transmis unul dintre salvatori.Supravietuitorii au fost descoperiti in zona bucatariei hotelului de lux si au povestit ca au reusit sa faca un foc pentru a se incalzi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Intre timp a fost facut public si apelul telefonic pe care sotul romancei l-a dat la 112. in inregistrare, barbatul, cere cu disperare ajutorul autoritatilor.
Giampiero Parete, sotul romancei: Este foarte grav, aici, la Rigopiano, s-a prabusit tot hotelul.

Operator 112: S-a prabusit hotelul la Rigopiano? Dar care hotel e acolo?Giampiero Parete, sotul romancei: Acela, cel mai cunoscut. Eu sunt bucatar, am reusit sa scap, dar acolo am copii mici, am sotia.

Hotelul a disparut, nu mai este!

Numai cu elicopterul se poate urca.Avalansa s-a produs in regiunea Abruzzo, unde miercuri au fost patru cutremure, toate cu magnitudinea mai mare de cinci. Miscarile telurice s-au produs la mica adancime, iar undele de soc au dislocat zapada depusa pe creste, dupa zile intregi de ninsori abundente.

Opt oameni au fost gasiti astazi- este vorba despre trei barbati, trei femei si doi copii. Potrivit Il Messagero, ei au fost gasiti in zona bucatariei hotelului unde romanca ar fi aprins un foc. Fumul degajat a atras atentia echipelor de salvare care au inceput sa sape in zona respectiva.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si