Intrebat despre cererile de demisie, Ciorbea a afirmat ca nu se gandeste la asa ceva.

"Dati-o inainte cu demisia si cu povestea dumneavoastra, va las s-o duceti pana unde vreti.(...) Nu mi-e teama de nimic. Eu am demisionat mai mult decat oricine in tara asta si am avut presiuni mai mari decat oricine in tara asta si am facut reforme mai importante decat oricine din tara asta.

Nu mi-e frica de nimic, decat de Dumnezeu", a spus el, potrivit News.ro.

Avocatul Poporului a afirmat ca este "sensibil la orice fel de critici" si este deschis fata de ele.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Ciorbea a fost intrebat si daca protestele din ultimele zile au avut un rol in decizia sa de a contesta la CCR Ordonanta privind modificarea Codurilor penale, el spunand ca il intereseaza opiniile tuturor si a dat exemplul unui protestatar care venea in fata sediului institutiei pe care o conduce.

"Chiar prezenta unui om- e un prieten care trecea aproape zilnic pe aici cu o pancarta- si ala ma sensibilizeaza, l-am oprit de cateva ori, l-am chemat inauntru, am stat de vorba cu el.

Sigur ca intereseaza opinia oricarei persoane", a spus el.

Ciorbea a precizat ca a primit sute de mesaje de sustinere, dar si de critici, insa nu a raspuns la ele.

Avocatul Poporului precizeaza ca nu a discutat cu niciun politician in aceasta perioada despre decizia sa, singura intalnire fiind cu presedintele Klaus Iohannis, caruia i-a multumit pentru ca i-a atras atentia asupra precedentului privind atacarea unei Ordonante care nu a intrat inca in vigoare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si