Nu stiti cine e Ruxandra Tutuianu? Poate numele mic nu va spune mare lucru, insa numele de familiei e unul important in Parlament.Tatal Ruxandrei este seful comisiei de control SRI. Iar fiica sa are opinii. Uite-asa Facebook-ul devine Parlamentul ei, locul in care isi prezinta gandurile in plen!

"Daca tot iesiti ca oile în Piata Victoriei, cu toate ca nu-mi pasa câtusi de putin de urletele voastre prost informate, îmi pasa de ce vad ca lasat in urma! Nu e de mirare ca iesiti ca în jungla, sunteti un haos desavârsit!", a

scris ea pe Facebook.

Dupa un asa discurs, e cazul sa ne uitam la ce-a ramas in piata. Voluntarii au curatat locul protestului, pana ce strada e luna. Dar si Ruxandra Tutuianu are dreptul la o opinie, ca si tatal ei. Bine, ca sa fim sicenri, tatal ei doar comenteaza ce spun fiica. Sa ascultam.

Intrebat daca postarea fiicei sale a fost una potrivita, Adrian Tutuianu, seful comisiei SRI a raspuns: „Nu, a fost neinspirata, dar, pe fond, daca tot sustinem ca toata lumea are dreptul sa spuna ceva, cred ca si copiii mei au dreptul sa spuna ceva”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sabrina Maria Nedelcu, consilier judetean in Constanta din partea PSD a avut o reactie asemanatoare, tot pe retelele de socializare:" Si poate imi spuneti si mie care este munca voastra si cu ce cotizati voi la stat, astia care va duceti de la 9 dimineata la proteste? Putorilor!"

Dupa ce mesajul a fost citit si de alte persoane, in afara de autoarea lor, Sabrina Maria Nedelcu a fost nevoita sa stearga postarea si sa inchida pagina de Facebook.

Chiar si colegii de partid au criticat-o!

8 mii de oameni s-au strans aseara in centrul Aradului. De la inceput trebuie sa spunem ca cei 2 oameni din imagine reprezinta o contra-manifestatie!

Daca in cazul celor 8 mii de protestatari e lesne de inteles de unde vine diversitate de lozinci, sa nu credeti ca in cazul celor doi resursele sunt cumva diminuate: „ Jos Iohannnis! Jos Iohannis! Ce sa mai zic acum?”. Raspunsul la "ce sa mai zic?" apare imediat. Acelasi domn este inspirat!

La Bucuresti, cei care au organizat contramanifestatia au capturat o pancarta a celor din Piata Victoriei si au calcat-o in picioare!

Conform jandarmilor, 1500 de oameni s-au adunat aseara la Cotroceni. Este cel mai mare miting de sustinere a guvernului Grindeanu organizat in tara!

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si