Anul trecut, cei sapte tineri au fost condamnati la inchisoare intre 10 si sase ani, in functie de gradul de vinovatie, decis de judecatori. Cel mai mult a primit Silviu Burada, cel considerat de anchetatori “capul” tinerilor, el a fost de altfel si cel mai inversunat in timpul procesului.

La finalul anului trecut, dupa mai bine de un an petrecut in inchisoare, Silviu Burada a inaintat Judecatoriei Vaslui o cale extraordinara de atac prin care cere rejudecarea dosarului.

Cei sapte violatori au fost adusi de la inchisoare la Judecatoria Vaslui (foto: Vremea Noua)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ceea ce este interesant este faptul ca in acest proces, s-a constituit parte si tatal lui Burada. Primul termen al procesului a fost in 8 februarie, iar la tribunal au fost adusi toti cei 7 tineri inchisi. A fost pentru prima data cand toti sapte erau vazuti dupa ce fusese data condamnarea. Judecatorii trebuiau sa admita sau sa respinga cererea.

Juristii sustin ca, in mod normal, admiterea unei astfel de cereri se poate face doar daca au aparut probe noi, fapte sau imprejurari care nu au fost descoperite in timpul solutionarii cauzei.
Deocamdata, la primul termen, avocatul fetei a cerut amanare, ceea ce, in principiu, inseamna ca la dosar au aparut probe noi. Urmatorul termen decis de judecatori este pe 22 februarie. In toata aceasta perioada, conform ziarului local vremeanoua.ro,

cei sapte tineri vor fi “cazati” la Penitenciarul Vaslui. Ei se afla incarcerati la Penitenciarul de Maxima Siguranta de la Iasi, recunoscut ca fiind unul care are cele mai dure conditii din tara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si