Intr-un interviu acordat RFI,   mama unui baietel in varsta de 1 an din Valcea povesteste calvarul prin care ea si micutul au trecut pe durata celor doua internari la Spitalul de Boli Infectioase din Sibiu.

"Am mers sus cu o doamna asistenta.

Dansa mi-a luat copilul din brate, a venit cu niste sfori. L-a trantit, la propriu, in pat ca sa il lege de patut. A spus ca aceasta este procedura in spital pentru ca altfel nu stau la perfuzii. I-am explicat ca sunt langa el si ca pot sa o ajut, sa il tin. Mi-a spus ca daca nu imi convine, ma trimit acasa. Am inceput sa plang, m-am emotionat, m-am simtit foarte rau dupa un drum lung. Veneam de la Valcea direct la Sibiu, copilul era rau... Doamna asistenta a continuat in acelasi mod. Nu am avut decat sa inghit in sec. Pe tot parcursul internarii, vorbeau numai cu <<ticalosule>> si <<needucatule>> in fata mea"  a povestit mama micutului.

Cand a fost internat a doua oara, mama nu a putut sa fie alaturi de baietel.

El a stat trei zile in spital, iar atunci cand l-au luat, era intr-o stare deplorabila. Avea buza sparta, slabise mult si nu se putea tine pe picioare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Copiii sunt legati de paturi si stau singuri. Se duc la ei doar ca sa le administreze tratamentul. Asta am vazut cu ochii mei, cat am fost internata acolo prima oara. Copiii sunt lasati singuri, legati de paturi si plang in continuu. Deci, cand l-am luat, nu se mai putea tine pe picioare. A plans pana acasa. Cand am ajuns acasa s-a tavalit vreo cateva zile. Avea un comportament total diferit fata de cum era de obicei. Nu mai raspundea la niciun om. Sa nu fi vazut oameni in fata ochilor. Mai ales femei. In fiecare noapte avea cosmaruri. Ramasese traumatizat"  a mai declarat femeia.  

Reprezentantii Spitalului de Boli Infectioase din Sibiu au fost contactati de RFI, dar nu au vrut sa comenteze incidentul.

Interviul complet AICI

Sursa foto: RFI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si