Magda Catone si Serban Ionescu au avut o casnicie tensionata, ce urma sa se incheie cu un divort. Serban Ionescu a murit insa pe 21 noiembrie 2012, dupa ce o boala nemiloasa, scleroza laterala amiotrofiaca, il tintuise la pat si ii devorase celulele nervoase ale creierului. Dupa ce actorul s-a stins din viata, multi carcotasi au comentat-o pe Magda, insa actrita si-a vazut de viata ei. Nu le-a dat replici, s-a inchis in ea, iar o buna perioada nici pe scena nu a mai urcat.
Usor insa, si-a revenit si si-a reluat activitatea, insa pe sotul ei nu l-a uitat, asa cum spuneau unii.

Femeia merge si acum, la mai bine de 4 ani, la mormantul lui ca sa faca curat, sa aprinda lumanari sau sa puna flori si sa imparta pachete. Mormantul lui Serban Ionescu e mereu ingrijit, dupa cum sustin angajatii cimitirului Bellu, are flori, iar lumanarile sunt mai mereu aprinse.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Multa lume a criticat-o cand a murit Serban Ionescu, dar Magda vine la fel de des la mormantul lui.

Vine saptamanal sau la doua saptamani cu flori, cu lumanari, face curatenie si sta pe banca sa se reculeaga. Si fiul lor vine, dar mai des vine Magda. De multe ori vine si imparte pachete celor din cimitir. A rugat chiar o femeie sa aiba grija de mormant, sa aprinda lumanarile ca sa fie lumina. Lui Serban i-a facut un mormant din marmura, s-a trecut si ea pe cruce…”, sustin angajatii din cimitir.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si