Roxana a incetat din viata saptamana trecuta la un spital din Turcia, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul. Sute de persoane indurerate au plans-o astazi pe tanara mamica, a carei viata a fost curmata mult prea devreme.

Sotul si parintii, devastati de durere, nu s-au dezlipit o clipa de la capataiul tinerei de 27 de ani, scrie Monitorul de Vrancea.  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Roxana a aflat ca este bolnava de cancer la numai cateva luni dupa ce a ramas insarcinata. Desi multe alte femei ar fi renuntat poate la sarcina pentru a-si ingriji mai intai de toate sanatatea, Roxana a ales sa aduca pe lume copilul pe care il purta in pantece, chiar daca asta a costat-o un picior.

La propriu, pentru ca imediat dupa operatie Roxanei i-a fost amputat un picior afectat de cancer. Insa povestea nu s-a terminat aici pentru ca boala a revenit si mai agresiva, iar sambata Roxana a murit, scrie ziaruldevrancea.ro.  

Sursa foto: Monitorul de Vrancea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si