Ilinca si Alex Florea au castigat, astazi, selectia nationala si vor reprezenta Romania la Eurovision 2017. Cei doi au interpretat piesa ”Yodel it!”.

„Imi cer iertare. Este mai rau decat credeam ca poate fi. The Yodeling undeva prin 2012- 2013, daca nu chiar mai devreme. Iar asta e din 2014 de la „Vocea Romaniei”. Nu era si despre originalitate Eurovisionul asta 2017?! Partea cu iodeleit-ul este quasi identica sau e voie 4% peste tot?! In arta nu exista obiectiv, asadar aceasta este parerea mea subiectiva, evident.

Cum ziceam: Un aranjament jenant. Se cunostea castigatorul finalei nationale a Eurovision 2017. Un compozitor roman cu o piesa romaneasca despre Romania. O piesa romaneasca despre cum se strang si comunica ciobanii cu vacute mov pe dealurile Elvetiei. Cred, nu stiu sigur. N-am priceput ce zic reprezentantii Romaniei pentru ca nu cunosc limba romana in care a fost cantata. Cam atat despre identitatea nationala a reprezentarii Romaniei la Eurovision 2017.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ca sa nu fiu rautacios pana la capat, pot spune ca, pe alocuri, yodele-itul fetei din semifinala seamana prea tare cu o gargara ultrafonica venita brusc dupa o partida de sex reusita numai pe jumatate.

Gargara facuta in fuga, pe furis, fix inainte de a fugi acasa, din dorinta nestavilita de a uita gustul naspa rau din gura.

Oare Curtea de Conturi a Romaniei, DNA, Parchetul General nu se sesizeaza odata si odata in legatura cu ilegalitatile facute de TVR pe bani publici de ani de zile, tot aranjand aceste "concursuri de creatie"?! Deturnarea banilor telespectatorilor care dau mesaje platite este furt din proprietetea privata!

O rusine nationala.

Juriul are onoarea de a ne fi trimis in genunchi- o fi puterea obisnuintei?! Nu zic, da'ntreb si eu asa...- la un concurs international, numai pentru a pleca de acolo in patru labe dupa ce vom fi fost vizitati in gura si nu numai- pe meritul nostru conferit de cele doua pozitii amintite- de toate celelalte delegatii participante din pozitia normala, in picioare, la Kiev”, a postat Florin Chilian pe pagina lui de socializare.

Dupa aceste comentarii, Florin Chilian sustine ca va face plangere penala la Parchet pentru furtul „celor 200 de lei”, cat a costat inscrierea in concurs.
”Daca nu se sesizeaza Parchetul din oficiu, am sa fac plangere penala pentru furtul celor 200 de lei, cat m-a costat inscrierea in concurs.

TVR-ul nu a respectat propriul regulament si punct. ” a scris muzicianul Florin Chilian pe Facebook.

Dupa cateva minute, artistul a postat un nou mesaj pe reteaua de socializare:" Artistul trebuie sa fie mai puternic decat arta lui pentru a o apara!" Matisse”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si