”Daca s-ar gratia coruptii s-ar da un semnal total, total gresit in socetate. Contez pe realismul si pe buna credinta a parlamentarilor”, a spus Klaus Iohannis, intrebat ce parere are despre amendamentul depus de senatorul PSD Serban Nicolae la proiectul legii gratierii, potrivit News.ro.

Raspunzand unei alte intrebari, presedintele a apreciat ca, daca s-ar progresa cu astfel de initiative, cu siguranta ca ar fi o reactie foarte puternica din partea societatii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

El si-a exprimat insa increderea ca nu se vor adopta astfel de initiative.

Senatorul PSD, Serban Nicolae, a depus, luni, un amendament la proiectul de lege privind gratierea, aflat in dezbatere in Comisia juridica de la Senat, prin care condamnatii pentru luare si dare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu pot fi gratiati. El a explicat ca nu crede ca ”cei care sunt corupti trebuie sa stea trei intr-un pat in conditii de igrasie, de igiena precara”.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca el nu sustine gratierea pentru fapte de coruptie si a subliniat ca, oricum, doar legea gratierii nu rezolva problema supraaglomerarii penitenciarelor, fiind necesare investitii in infrastructura.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si