Vestea mortii fulgeratoare a socat pe toata lumea, chiar si pe apropiatii artistei. Colegii de breasla nu isi pot reveni si spun ca artista nu a spus niciodata ca sufera de o boala crunta. Potrivit apropiatilor cantaretei, citati de evz.ro, Ileana Ciuculete tocmai incheiase un contract si urma sa cante la o nunta. Aceleasi surse sustin ca artista nu mai era la fel de socilitata ca in trecut.

Ultima aparitie publica a Ilenei Ciuculete a fost in noaptea dintre ani la u  post TV. Artista apare plina de viata si la fel de zambitoare. Nimic nu prevestea tragedia ce avea sa urmeze.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Atunci a declarat ca "Viata este si cu greutati dar am stiut sa ies din ele zambind. Asta a fost valabil si în relatia noastra. Poate sa vorbeasca lumea orice, nu ma intereseaza”, iar melodia pe care a interpretat-o, intitulata „Asta este boala ta” este de-a dreptul cutremuratoare:  "Spune nana adevarat/De ce boala grea ai dat/ Este boala de bolit/Sau e boala de iubit".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si