UPDATE: Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, a fost implicat in accidentul rutier produs, joi dupa-amiaza, pe Valea Oltului, unde un TIR s-a rasturnat pe o linie de cale ferata. El se afla la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea, cu un traumatism la cap, insa este in stare stabila, fiind supus mai multor investigatii medicale.

 
In urma accidentului de pe DN 7 Ramnicu-Valcea- Sibiu, din judetul Valcea, in care au fost implicate cele trei autovehicule, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, fiind reluat ulterior pe un singur sens, alternativ.
 
Potrivit primelor informatii de la fata locului, accidentul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul unei depasiri, iar in urma impactului dintre TIR si unul dintre autovehicule, autotrenul a cazut pe calea ferata.
 
Si traficul feroviar pe sectia CF Caineni- Cornetu a fost blocat, dupa ce autotrenul a cazut pe calea ferata.

Lucian Isar a fost ranit, insa starea lui este stabila, spre locul accidentului plecand o ambulanta de la Spitalul Judetean Valcea. in urma accidentului, Isar s-a ales cu dosar penal pentru vatamare din culpa. Soferii blocati pe Valea Oltului, in urma accidentului au declarat ca acesta a condus agresiv pe intreg tronsonul, scrie VoceaValcii.

Lucian Isar, de 38 de ani, se afla la volanul unui Porsche Cayenne si conducea agresiv, facand mai multe depasiri riscante de-a lungul deplasarii sale pe DN 7, sustin martorii.
in zona Caineni, acesta a intrat intr-o alta depasire, in curba, pe linie continua si a intrat in coliziune cu o autoutilitara, iar apoi a intrat in roata TIR-ului, care a explodat.

soferul acestuia a pierdut controlul volanului si TIR-ul a cazut pe linia ferata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si