Acesta se referea la nume sonore din magistratura, cu termenul de "zdreanta" intr-o convorbire cu sotia unui arestat. Dupa aparitia inregistrarilor in spatiul public, Inspectia Judiciara a inceput o ancheta, iar magistratul si-a inaintat demisia. Consiliul Superior al Magistraturii nu a luat insa act de demisie, dupa cum a declarat Lia Savonea membru CSM.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Domnul Negulescu a intentionat sa demisioneze, insa plenul nu a luat act de demisie, dand eficienta procedurilor disciplinare, considerand ca intre demisie si nevoia de a clarifica niste aspecte cum este posibilitatea incalcarii Statutului Magistratului, este mai important pentru noi sa stim daca s-a intamplat o incalcare, drept pentru care nu am luat act de demisie, ci a fost aplicata procedura suspendarii in vederea clarificarii sesizarilor disciplinare. Nu i-a fost admisa demisia ”, a spus membrul CSM.

Pe langa problemele profesionale si legale, Procurorul este cu securea

deasupra capului si din punct de vedere financiar. Barbatul care a instrumentat dosarul Ponta-Blair, dar si o speta care-l avea in centru pe Vasile Blaga, trebuie sa achite doua credite bancare, unul in valoare de 79.716 franci elvetieni, iar celalalt de 41.600 lei. Conform ultimei declaratii de avere, magistratul detine un apartament, doua autoturisme si o motocicleta. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si