Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului scolar Judetean Prahova, profesorul Aurel Graur, incidentul s-a produs, luni, in timpul orelor de curs, la o clasa a XI-a de la Colegiul ”Virgil Madgearu” din Ploiesti. Panoul didactic cu caracter ilustrativ s-a desprins de pe perete si a cazut, lovind la cap patru elevi.

Toti cei patru copii au fost dusi initial la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti, de unde au fost preluati de ambulante si transferati la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, pentru mai multe investigatii si pentru consultatii de specialitate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Ploiesti, medicul Andrei Ilinca, a declarat pentru News.ro ca cei patru tineri au suferit traumatisme craniocrebrale minore, au fost vazuti de un specialist neurochirurg, iar dupa ce li s-au facut tomografii au plecat acasa, nefiind nevoie sa ramana internati.

Inspectoratul scolar Prahova a demarat o ancheta in acest caz, iar toate panourile de pe peretii unitatii de invatamant au fost indepartate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si