Potrivit monitorulvn.ro, din spusele rudelor, barbatul, care are doi copii mici acasa, a fost batut cu bestialitate de fiul patronului din localitatea Vulturu. Medicii spun ca tanarul, care a intrat in coma, poate muri oricand.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Incidentul s-a petrecut vinerea trecuta. Tanarul era la bar si de suparare ca a pierdut la poker a spar o scrumiera. Atunci, fiul patronului s-a dus la el, l-a impins si a cazut cu capul de beton. Pe de alta parte, echipajul de pe ambulanta sustine ca tanarul consumase alcool si ca diagnosticul la momentul preluarii era de intoxicatie acuta etanolica.

"Victima consumase alcool toata ziua si se afla in stare de ebrietate", a spus managerul Serviciului Judetean de Ambulanta.

Citeste mai mult aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si