In ultima perioada, insa, Zina Dumitrescu pare ca se simte mai bine. Recent, ea si-a vizitat o prietena la Bucuresti. Stilista Adina Buzatu a postat pe contul ei de socializare doua fotografii cu mama Zina, care arata mai bine ca niciodata.

"Emotii mari ieri, am primit vizita surpriza a dragei mele Zina Dumitrescu, venita alaturi de familia

Cassian, proprietarii caminului Casa Snagov din Ghermanesti, cei care de ani buni deja, se ocupa cu multa dragoste de ea", a scris Adina Buzatu pe Facebook.

Zina este o creatoare de moda din Romania, numita de manechinele si colegii din show-biz "mama modei din Romania".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Zina Dumitrescu s-a nascut in 1936 in Republica Moldova. Dupa razboi familia s-a mutat la Pitesti. Aici Dumitrescu a terminat liceul economic, apoi a dat la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti. Inca din primul an de facultate a inceput sa lucreze ca manechin.

La 30 de ani, a devenit directorul executiv al Casei de Moda Venus, potrivit Wikipedia.

A lansat mai multe manechine care au devenit celebre: Eugenia stefan (Janine), Romanita Iovan, Bianca Brad, Dana Savuica, Melek Amet. Tot Zina Dumitrescu i-a lansat pe Catalin Botezatu si Liviu Ionescu.

A creat zeci de colectii de moda, participand la festivaluri de moda din tara si din strainatate.

A fost casatorita de trei ori, prima oara s-a casatorit cu regizorul Marin Negreanu, tatal fiului ei, Catalin, apoi au urmat mariaje cu Nicolae Radulescu Botica, secretarul Sectorului 1, si conferentiarul Costin Dumitrescu, decedat in 2009.

In prezent, traieste intr-un azil de batrani din apropierea Bucurestiului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si