Imaginile cu soferul care a escaladat scarile cu masina, au ajuns....direct pe biroul politistilor! Aroganta l-a costat pe individ un dosar penal.

Marius Niculescu, purtator de cuv IPJ: "Poltiistii din cadrul Biroului Rutier Constanta s-au autosesizat si au intocmit conducatorului auto, un barbat din municipiul Constanta, dosar penal pentru savarsirea infractiunii de distrugere"

Parte pagubita in dosar este chiar primaria Constanta, de care apartine drumul public pe care se afla individul cu masina. Priviit cum treptele se sfarama sub rotile autoturismului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Inainte sa faca o demonstratie 4x4, individul porneste dintr-o parcare. Da cu spatele si se indreapta spre o alee, unde se opreste chiar in fata treptelor. Acolo isi ia avant si porneste in tromba.

Cel mai probabil, soferul din imaginile filmate ieri a luat lectii de la smecherul  care asta-vara escalada treptele din statiunea Mamaia, cu bolidul de lux.

Pe atunci, intr-o seara aglomerata de weekend, individul acaparase un podet plin cu turisti! Apoi a intrat, cu tupeu, pe aleea ingusta din Satul de vacanta, destinata exclusiv trecatorilor.

Soferul de 30 de ani are si el dosar penal. Luna trecuta politistii rutieri l-au prins ca circula pe strazile din constanta desi avea permisul de conducere anulat.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si