Carmen Iohannis a trecut de perioada in care aparea doar la bratul presedintelui, in diverse vizite oficiale in strainatate. 

Zilele trecute, Carmen Iohannis a fost in Italia, alaturi de presedinte

Sotia presedintelui a fost criticata de multa lume pentru ca, in toate vizitele oficiale ale presedintelui Klaus Iohannis aparea alaturi de el, de multe ori, spuneau gurile rele, chiar si acolo unde nu era cazul.
Ei bine, in ultimele luni, Carmen Iohannis nu a mai fost chiar in toate delegatiile din strainatate, iar atunci cand a fost nu a mai aparut mereu in fotografii.

Insa, "prima doamna" se implica in multe actiuni umanitare in Sibiu, acolo unde locuieste si unde preda in continuare limba engleza la liceu. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Pe pagina sa de socializare apar mereu poze cu Carmen Iohannis alaturi de copii, fie ca acestia sunt in spital, sunt saraci sau cu diverse dizabilitati. 


Zilele trecute, sotia presedintelui a fost invitata unei fundatii la o actiune organziata in sprijinul copiilor diagnosticati cu autism. Carmen Iohannis a facut origami si a pictat cu micutii.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si