Joi seara, primarul a fost anuntat ca un localnic a lasat pe o pasune din sat mai multe vaci, motiv pentru care s-a dus la locul respectiv, insotit de viceprimar, un consilier local si un cetatean. Kovacs Imre i-a spus proprietarului animalelor ca pasunatul este interzis in acea zona si sa-si duca vacile acasa, moment in care acesta s-a apropiat de el si i-a aplicat mai multe lovituri cu un cutit, dupa care a fugit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La fata locului s-a deplasat o ambulanta care l-a transportat pe primar la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, unde a fost internat cu mai multe plagi pe brate si umeri. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a confirmat ca in comuna a existat o agresiune si ca politistii se afla in cautarea autorului. "Am fost sesizati cu privire la o agresiune comisa pe raza comunei Satu Mare.

Din primele cercetari rezulta ca in urma unor neintelegeri privind pasunatul, un localnic de 41 ani l-a intepat cu un obiect contondent pe consateanul sau, de 30 ani. Politistii desfasoara in continuare activitati specifice in vederea prinderii celui in cauza, cercetarile fiind desfasurate sub coordonarea procurorului, privind savarsirea infractiunii de ultraj', a declarat, pentru Agerpres, Gheorghe Filip.
El a adaugat ca starea victimei este stabila si este in afara oricarui pericol.
Agresiunea asupra primarului a fost confirmata, pentru AGERPRES, si de presedintele Consiliului Judetean (CJ) Harghita, Borboly Csaba, care a spus ca a discutat cu Kovacs Imre si ca acesta are taieturi "chiar si de 8 centimetri, intrucat a incercat sa se apere". Borboly a precizat ca a aflat de la seful IPJ Harghita ca agresorul se afla in stare de ebrietate si ca acum se incearca prinderea sa.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si