Pensia si ajutorul de la UNITER ii acopera cu greu costul medicamentelor. Intr-un interviu pentru ziarulring.ro, Aimee Iacobescu a declarat ca ii mai raman cam 200 de lei.

A povestit ca a avut o masa saracacioasa de Paste, reusind sa cumpere cozonac, pasca, putina carne de miel si cateva oua.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Pe masa... am pus din putinul pe care l-am avut. Banii se duc pe medicamente, asa ca am cheltuit pentru mine si mama aproape 200 de lei sa luam putina carne de miel, oua, cozonac si pasca. Norocul meu este ca nu prea am voie sa mananc carne si nici nu imi place in mod deosebit. Ar trebui sa mananc in schimb anumite fructe... Imi permit sa cumpar doua mere pe saptamana. Dar m-am invatat, mancarea este singura la care pot face economie. La medicamente si la facturi... chiar nu am cum”, a declarat ea.

Boala crunta cu care se lupta o obliga sa stea mai mlt in pat: „De Paste am petrecut ca in fiecare zi...

N-am putut iesi din casa nici macar pana la biserica pentru ca, din cauza citostaticelor, nu reusesc sa-mi mentin echilibrul si sa merg. A venit un cunoscut in Noaptea de Inviere sa-mi aduca lumina si Paste”.

Intr-un alt interviu, actrita declara ca tratamentul lunar costa 3.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si