Cumva, familia Buca a tot avut parte de diverse semne ciudate, atat inainte cat si dupa moartea lui Andrei.  

Insa prietenii isi amintesc si acum ca destinul lui Andrei putea sa se intrerupa cu un an inainte de octombrie 2015. Atunci, tanarul a scapat din apa, insa focul din “Colectiv” l-a invins!
“Cu exact un an inainte, Andrei facuse o excursie la Sulina, cu o barca rapida.

Au venit spre apus, nu era suficienta lumina si era un bustean cazut in Dunare care abia se vedea si ziua. S-au izbit cu salupa de el si aceasta s-a rasturant si toti 12 pasageri au fost prinsi sub barca. S-au ajutat unii pe alti si toti au ajuns la mal si au scapat cu bine. A fost un miracol”, a povestit tatal lui Andrei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Unul dintre cei care se aflau in barca atunci a povestit la priveghiul lui Andrei ca miracolul nu s-a repetat pentru tanar. “Trebuia zilele acestea sa ne intalnim toti 12 si sa sarbatorim ca am scapat atunci din accident, ca nu am murit.

De data aceasta, Andrei nu a mai scapat!”

 

Parintii lui Andrei au acum o fetita

Andrei era singur la parinti asa ca moartea lui i-a distrus pe oameni, care nu-si mai vedeau rostul pe acest pamant. Dumnezeu insa a facut o minune pentru ei! Mama lui Andrei a nascut, cu cateva zile inainte de Paste, o fetita, desi femeia are 52 de ani. Micuta a primit numele Andreea Gabriela, dupa cel al fratelui ei si al Arhanghelului Gabriel, ziua in care cei doi au aflat ca vor fi din nou parinti. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si