Cu noaptea-n cap s-a dat alarma in Iasi! Multimea s-a adunat gramada la deschiderea unui nou supermarket, care i-a ademenit pe vanatorii de promotii cu vase yena. 

Cu gandul la fripturile care se vor rumeni in vasele  de yena, oamenii au tras de carucioare si au privit....doar inainte, spre intrarea in magazin.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Luat de val acest domn si-a scapat cariciorul din mana si trage de el sa-l recupereze. Pana la urma este luat de multime cu tot cu carucior si asa  ajunge in magazin.

Si la ce carucioare mari au luat, am crede ca am venit sa ia vase...cat sa le-ajunga doua vieti! Odata ajunsi in fata raionului cu vasele mult ravnite, incepe vanatoarea! Doamnele sunt mai aprige la analizat produsele, iar domnii stau pe langa ele si le ajuta sa se decida.


"Toata lumea s-a imbulzit la vasele yena. Daca am fost printre primele, nici nu m-a mai interesat ce e in urma."

Dar nu toti cei care s-au trezit dis de dimineata s-au intors acasa fericiti.

"Am prins si eu una. doamna a luat, ca a fost mai inainte. Mi-a dat-o cineva, ca altfel, eu nu prindeam.

S-au terminat rapid. s-au epuizat."

Unii s-au multumit cu privitul, si au iesit din magazin cu carucioarele goale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si