Serban Nicolae nu este o figura foarte cunoscuta, desi el se afla pe scena politica de multi ani, in vremea presedintelui Ion Iliescu el fiind chiar consilier la Cotroceni. De fapt, din acea perioada, Serban Nicolae a intrat in posesia unei locuinte RAPPS, o locuinta de lux, de peste 150 mp, pentru care platea o chirie de circa 400 de lei. In anul 2010, cei de la RAPPS i-au recalculat chiria si au crescut-o la 4.000

de euro, scrie bugetul.ro. Serban Nicolae nu a platit aceasta suma, dar nici nu a vrut sa paraseasca locuinta, asa ca RAPPS l-a dat in judecata pentru a-l evacua si pentru a-si recupera chiria neplatita.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In 2011, Judecatoria Sectorului 2 a decis evacuarea din apartamentul de pe strada Mihai Eminescu din Capitala a lui Serban Nicolae si l-a obligat sa plateasca 111.949 de euro. Hotararea a fost atacata de parlamentar, iar judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis sa reduca pretentiile RAPPS, obligandu-l pe senator sa plateasca 45.000 de lei, contravaloarea chiriei pentru aproape doi ani. Nemultumit si de acest rezultat, Serban Nicolae a atacat decizia la Curtea de Apel, instanta care a decis rejudecarea cauzei.

Asa ca dosarul a fost rejudecat si instanta a decis, definitiv, evacuarea lui Nicolae si obligarea acestuia la plata a 25.000 de euro.

Asta in timp ce, conform declaratiei de avere, in perioada 2009-2011, Serban Nicolae si sotia isi construiau in Voluntari o casa de peste 380 mp.

Anul trecut, senatorul a castigat, conform declaratiei de avere, din salariul de parlamentar plus indemnizatiile de la cele doua firme ale sale, 181.806 lei adica 15 150 lei lunar (aproximativ 3.300 de euro).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si