Un tunet a prevestit, parca, tornada ce avea sa se abata asupra orasului Constanta. Palnia de pe cer s-a format in doar cateva clipe si parea ca va face prapad.

Aceeasi tornada a fost filmata si de un alt locanic, uluit de viteza vartejului

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Tot la malul marii a fost surprinsa si o a doua tornada, de data aceasta la iesire din oras. Un sofer si pasagerul din dreapta au filmat fuiorul  format la altitudine, care crestea vazand cu ochii. 

Imagini apocaliptice vin din Prahova! 4 cai, cu tot cu carute, au ramas blocati in albia raului Doftana, care s-a umflat dupa ploaia abundenta.  Carutasii au reusit sa se salveze in ultimul moment.

La Tulcea, intregul judet a fost inghitit de ape. Ploaia,  ce a durat in jur de o ora, a inundat strazile. Masinile au ramas captive intre suvoaie.

Fenomenele extreme au cuprins intreaga tara.

La Dambovita, grindina a distrus gradinile oamenilor, iar la Sinaia, la cota 2000, a nins.

Meteorologii avertizeaza ca, pe langa precipitatii mixte, temperaturile vor scadea drastic in urmatoarele zile. In nordul si centrul tarii se va produce bruma.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si