Consilierul Ciprian Ciucu a scris, miercuri, pe Facebook, ca atunci cand s-a opus in CGMB adoptarii de proceduri simplificate pentru achizitii publice a facut-o tocmai pentru a evita astfel de achizitii "dubioase".

"Asa ne va toca bugetul inca trei ani de zile. Q.E.D. Retineti tactica- dam bugete imense la institutii din subordine pe care le controlam prin interpusi, care fac ce le zicem noi, nu ceea ce le-ar dicta misiunea lor si ratiunea pentru care au fost infiintate.

Ati dat banii acestia, circa 385.000 de euro, pentru o harmalaie cu obiectiv neclar, inutila. Nu ducem lipsa de concerte in Bucuresti, nu vad de ce trebuie ca Primaria sa risipeasca, astfel, banii. in fine... tipic Firea. Ma tot gandesc la o solutie fezabila si constitutionala ca sa o oprim", a adaugat consilierul liberal.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Marti, de Ziua Europei, la Universitate a avut loc evenimentul ”Iubeste Europa! Fall in love with Europe”, organizat de Centrul de Informare Europe Direct Bucuresti si de Institutul European din Romania- European Institute of Romania (IER), cu sprijinul Primariei Bucuresti prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti.

Evenimentul, la care au mers si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si consilierul european Corina Cretu,  a inclus ateliere mestesugaresti,  karaoke, iar seara au avut loc concerte O-Zone, Inna, Carla’s Dreams, Alexandra Stan, Antonia, Morandi, FlyProject si Akcent.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si