Salvador Sobral a interpretat melodia ”Amar Pelos Dois” pe scena mica, lasand scena mare libera, in spatele careia a fost proiectata imaginea unei paduri in lumina lunii. Cantaretul a fost inconjurat de public, care l-a sustinut cu lumini aprinse

Povestea de viata a cantaretului este una extrem de emotionanta. Salvador este grav bolnav de inima si are nevoie de un transplant de cord, in caz contrar medicii dandu-i doar cateva luni de trait.

Tulburator e ca si piesa cu care a castigat concursul spune povestea unei singure inimi care trebuie sa bata si sa iubeasca cat pentru doua persoane. Versurile au fost scrise de sora lui, Luisa, despre care Salvador a spus ca este "cel mai bun compozitor din lume"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Presa a scris inainte de finala Eurovision 2017 ca medicii i-ar fi spus lui Salvador ca, daca pana la finalul anului nu face un transplant de cord nu are prea mari sanse sa supravietuiasca.

Din cauza problemelor de sanatate, participarea lui Salvador la Eurovision 2017 chiar a fost pusa la un moment dat sub semnul intrebarii, insa a luptat pana la capat. Portughezul a ascuns problemele de sanatate, convins fiind ca va putea impresiona oamenii doar prin cantecul lui si i-a reusit!

"Este evident deja ca am niste probleme de sanatate si nu pot fi plecat atat de mult.

Si chiar am crezut ca nu voi putea pleca deloc si apoi, cred ca doctorii au fost si ei entuziasmati de toata povestea si au spus: Hai sa incercam sa facem asta. Sa incercam sa gasim o cale de mijloc. Daca ai putea sa mergi doar pentru o saptamana si sa mearga cineva cu tine. Si acum sunt bine, sunt pregatit", a spus concurentul, potrivit WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si