Ca prin urechile acului- asa a scapat cu viata un sofer care a vrut sa traverseze o cale ferata, fara sa se asigure.

Motorul dubitei s-a oprit din senin chiar pe trecerea cu calea ferata. Barbatul a incerat sa o porneasca, insa cand a vazut trenul, care se apropia cu viteza de el, s-a speriat si nu a mai apucat nici macar sa iasa din masina.

A fost izbit in plin.

Impactul a fost atat de puternic incat masina a fost aruncata catva metri pe terasament, iar bucati din ea au ramas pur sis implu agatate de partea din fata a locomotivei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In zadar a incercat conductorul sa franeze. Mastodontul de metal s-a oprit la 80 de metri distanta de locul impactului.

Ioan Filip- SPR Baia Mare: „Conducatorul nu s-a asigurat la trecere la nivel cu cale ferata a fost surprins de un tren regio care circula pe relatia Baia Mare- Jibou”

Soferul dubitei, care a scapat ca prin minune cu viata, a fost transportat de urgenta la spital.

A ADORMIT LA VOLAN

Un alt sofer n-a fost la fel de norocos. Barbatul, in varsta de 58 de ani, se intorcea de la munca, impreuna cu cei doi fii ai sai. La jumatatea drumului spre casa, s-a petrecut nenorocirea.

In zadar au incercat medicii sa il resusciteze pe sofer. Remus Mitrea- medic SMURD:" Dupa 20 de minute de asistolie refractara a trebuit sa-l declaram decedat". 

Politistii au deschis anchete in ambele cazuri pentru a stabili exact ce a dus la producerea tragediilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si