Reporterii BUNA ZIUA IASI au discutat cu tatal fetei, iar el lanseaza o ipoteza socanta. Spune ca fata lui ar fi fost ucisa la comanda.

"De cand am aflat ca fata a fost gasita moarta nu am mai avut liniste. Vreau cu orice pret sa aflu adevarul.

Fata mea nu s-a spanzurat. Nu putea sa faca asta, era un copil. A fost omorata. Nu stiu in ce directie merge ancheta, dar eu spun ca a fost omorata", a declarat Adrian Roman, tatal fetei.

Mai mult decat atat, tatal Georgianei spune ca pe trupul acesteia ar fi existat mai multe urme aparute, dupa cum spune el, in urma unor lovituri. "Georgiana era vanata pe partea dreapta a fetei, exact cum ar fi fost lovita. Are vanatai si pe maini, pe picioare. Nu s-a sinucis! A fost omorata", a completat barbatul.

"In certificat nu se mentioneaza asta. Nu stiu ce sa mai cred. Eu sunt sigur ca fata a fost omorata la comanda mamei ei", a declarat Adrian Roman.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Ancheta este in continuare in desfasurare. 

Citeste mai multe AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si