Mela Mihai, pe numele sau real Oltean Mihaela Florentina, a fost depistata anul trecut cu aceasta afectiune si in urma cu sase luni a urmat un tratament oncologic prin administrarea chimioterapiei tip CEOP, la lnstitutul Oncologic din Cluj Napoca.

Desi initial s-a constatat ca formatiunea tumorala scazuse, ulterior, aceasta a reinceput sa creasca depasind astazi cu mult dimensiunea initiala.Singura sansa de salvare a actritei ar fi un transplant de celule stem la Clinica AKH din Viena, interventie costisitoare ce ar trebui urmata de sedinte de chimioterapie si imunoterapie.Costul

procedurilor a fost estimat la peste 100.000 euro, la acesta adaugandu-se spitalizarea si tratamentul, suma de bani care depaseste cu mult puterile financiare ale familiei Melei. Din acest motiv, a fost deschis un cont unde se pot face donatii in lei si euro.Sensibilizata de acest caz, actrita Paula Chirila a facut un apel public ea rugandu-si prietenii sa doneze o suma cat de mica in contul tinerei actrite greu incercate. Actorul Marius Manole este si el prieten apropiat cu Mela Mihai, aceasta fiind o persoana foarte indragita in lumea artistica de la noi.

“Ea este colega mea, Mela Mihai, actrita la Teatrul National Targu Mures. Micuta, vesela si zglobie ca o vrabiuta, asa o stiu eu!

Destinul ne-a dus pe drumuri diferite si, chiar daca nu ne-am mai vazut de cativa ani, e un om la care ma gandesc ca la un prieten adevarat. Si ma doare sa stiu ca acum trece prin momente dificile.

Ideea e ca nu prea cer ajutorul nimanui cand vine vorba de mine, si nici ea nu m-a rugat, am aflat din presa, dar acum cred ca trebuie sa depasesc jena de a o face.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Suntem aici cam 5000 de prieteni si aproape de 10 ori mai multi cei care imi urmaresc postarile. 1 euro de persoana si s-ar strange o suma care ar fi de mare ajutor si mi-ar salva prietena!

Conturile sunt mai jos, in articol. Le postez si eu si...

Va multumesc din suflet!

Orice ajutor financiar este binevenit si poate fi directionat in contul cu nr.

OLTEAN MIHAELA FLORINA,

Raiffeisen Bank, Agentia Bartok Bela Tirgu Mures,

Cont lei RO08 RZBR 0000 0600 1934 9712

Cont euro RO78 RZBR 0000 0600 1934 9713”, a scris Paula Chirila pe pagina sa de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si