Mircea Oprean, profesor universitar la Universitate, a ajuns la spital dupa ce a fost batut in curtea facultatii unde preda. Oprean a fost agresat de doua persoane, in curtea Politehnicii, suferind mai multe leziuni.

Incidentul a avut loc joi seara. Se pare ca agresorii au incercat sa il injunghie pe profesor.

"Am fost victima unei lucraturi", a spus ginerele lui Nicolae Ceausescu.

Profesorul le-a marturisit jurnalistilor ca dupa ultima emisiune la care a participat a fost amenintat si injurat in fel si chip la telefon.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cristian Andreescu, prieten si apropiat al lui Mircea Oprean, a dat detalii in direct la un post de televiziune.

"In primul rand eu nu am fost prezent in momentul incidentului si nici domnul Oprean nu stie cauza acestui incident, acestei agresiuni din cate am discutat cu dumnealui. A fost dus la spital de un echipaj SMURD, el l-a chemat, dansul a chemat SMURD-ul, a format numarul de urgenta 112 si au venit cei de la SMURD, si l-au dus la spital", a spus Cristian Andreescu.

"Mi-a spus ca dupa ce a iesit de la curs s-a dus la automobil, si-a pus in portbagaj geanta in care avea laptopul si a fost atacat de individ, care mai era cu o persoana, a fost lovit la cap si, ma rog, a avut loc o altercarte in urma careia el a fost ranit la cap, la buza. Exista paza, dar sunt mai multe zone la fel ca cea in care isi avea domnul Oprean autoturismul care sunt mai ferite, un fel de curte interioara.

Nu este bine, are dureri de cap, torace, ca dupa o trauma", a mai spus Cristian Andreescu.

Ginerele lui Nicolae Ceausescu a spus recent ca Traian Basescu avea trecere la Elena Ceausescu, dar a fost "un blestem". Totodata, Oprean a mai spus despre fostul presedinte Traian Basescu ca era "omul securitatii".

"Altfel, nu avea cum sa ajunga la Anvers", a spus Oprean, care a precizat ca nu stie daca avea si grad.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si