Prietenii si cunostintele lui Dragos fac apel la oamenii care il pot ajuta, pentru ca George are nevoie de multi donatori de sange.

Accidentul a avut loc miercuri, 17 mai, in localitatea Micesti, Alba Iulia. Tanarul rula pe pista de biciclete si a vrut sa traverseze drumul la intersectia cu str. Calea Labului, pe o trecere de pietoni, in momentul in care a fost lovit de o masina.

 

Barbatul de 34 de ani a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Autoturismul implicat in accident, un Mitsubishi inmatriculat in Bucuresti, condus de o femeie in varsta de 39 de ani, din Alba Iulia, se deplasa pe sensul de mers Micesti-sard.  
Tudor Dragos Man se afla la Spitalul judetean Alba in coma si are nevoie de sange pentru a exista o speranta ca poate sa supravietuiasca. Prietenii si cunoscutii acestuia fac apeluri pe retele de socializare pentru donare de sange.

Se poate dona oriunde in tara, fiind nevoie doar de precizarea numelui- Man Dragos George si de numele unitatii medicale unde este internat- Spitalul Judetean de Urgenta Alba.

George este de profesie programator si un ciclist pasionat. Pana luni, 22 mai, stocul de sange este asigurat. Solicitarile sunt pentru saptamana viitoare, cand vor fi zile critice pentru supravietuirea acestuia.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si