Politisti de la Sectia 13 din Capitala, in urma unei informatii conform careia la subsolul unui bloc din Sectorul 3 functioneaza ilegal ”un atelier” de prelucrat si ambalat tutun vrac, au organizat, luni, o actiune de supraveghere a imobilului respectiv.

In jurul orei 12.00,

politistii au observat un barbat, presedinte al asociatiei de proprietari, care a intrat la subsolul blocului, unde avea mai multe boxe.
Politistii au intrat la subsol, unde erau amenajate trei incaperi in care barbatul usca, toca si ambala tutun, folosind diverse ustensile, printre care masini de tocat tutun, statie aeroterma, cantare electronice si masina de fabricat tigarete.

Barbatul avea pregatite pentru expediere 19 colete postale in greutate de un kilogram fiecare, stabilindu-se ca acesta se ocupa cu achizitionarea tutunului vrac in cantitati mari de pe diverse site-uri, dupa care proceda la prelucrare, ambalare si revanzare, obtinand astfel diverse sume de bani”, se arata intr-un comunicat al Politiei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Politistii au ridicat 187 de kilograme de tutun, ustensilele folosite, precum si agende si un registru in care erau evidentiate vanzarile si cumpararile de tutun.
Intreaga cantitate de tutun a fost predata reprezentantilor Directiei Regionale Vamale Bucuresti, prejudiciul in acest caz fiind estimat la 91.000

de lei, constand in taxe si accize corespunzatoare cantitatii de tutun gasite la fata locului.

Barbatul a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat instantei, iar cercetarile sunt continuate pentru infractiunea de detinere in afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile nemarcate fiscal depasind limitele admise de lege. 

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si