Oribila descoperire a fost facuta luni in Spania, in Palma de Maiorca, iar politia investigheaza cazul.

Fiica batranilor nu ii mai vazuse pe acestia de la Craciun si devenise ingrijorata in legatura cu soarta lor. Batranii locuiau intr-o zona retrasa, la casa si aveau 7 caini in curte.

In momentul in care a intrat pe poarta, femeia a avut un soc. Doi dintre caini, care erau legati, murisera, iar ceilalti 5 erau extrem de slabi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Cand a intrat in casa, a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare. Din parintii ei, a mai gasit doar oasele. Cainii infometati devorasera cadavrele celor doi batrani.

Anchetatorii cred ca cei doi soti au murit din cauze naturale.

Prima data ar fi murit barbatul, iar sotia acestuia, care era imobilizata la pat si depindea in totalitate de sotul ei, ar fi murit la cateva zile distanta, de foame.

Ramasitele celor doi batrani au fost preluate in vederea efectuarii autopsiei. Legistii au declarat ca cei doi au murit in urma cu aproximativ 2 luni, scrie Mirror. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si