Stella Lux are 4.5 metri lungime, iar plafonul este acoperit cu 381 de celule fotovoltaice care aduna energie de la soare. O baterie mica de numai 15 kWh se incarca stationar sau la viteza mica in maximum 45 de minute, cu energie pentru 1.000 de km pe zi, noteaza promotor.ro.

Citeste si: Proiect cotroversat: banda doar pentru autobuze pe mai multe bulevarde din Capitala

Viteza maxima la care poate ajunge este de 125 de km/h, fiind realizata din fibra de carbon si aluminiu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Interesant e ca energia captata in 3 cicluri de incarcare ar costa numai 25 de lei daca masina ar fi luat curent de la priza – echivalentul a 5 litri de benzina. Masina are o functie digitala cu ajutorul careia calculeaza si interpreteaza  cantitatea de energie solara pe care o poate capta in ziua curenta.

Mai mult decat atat, Stella stie sa comunice cu celelalte masini din trafic prin conexiunea la telefonul mobil al proprietarului.

Masina a fost gandita pentru patru persoane, fiind extrem de confortabila. Toate functiile masinii si luminile abientale sunt actionate de pe o tableta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si