Alti 32 s-au imbolnavit, dar au supravietuit.

Simptomele prezentate de copii au fost febra mare, diaree si varsaturi, a precizat ministrul Riek Gai Kok.

Echipa care a vaccinat copiii in acest eveniment tragic nu a fost nici calificata, nici pregatita pentru campania de imunizare”, a explicat Kok.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Un raport pus la punct de o comisie de specialisti a aratat ca micutii au murit de sepsis, deoarece vaccinurile au fost contaminate prin folosirea in mod repetat a unei seringi nesterilizate.

Citeste si: Horror! O mamica si cei doi copii ai ei, unul dintre ei in carucior, loviti de o masina scapata de sub control! Autoturismul i-a aruncat intr-un gard, iar micutii au fost prinsi sub roti!

Aproximativ 300 de copii au fost vaccinati in perioada 2-5 mai, in satul Nacholdokopele, din estul tarii.

Sudanul de Sud, stat producator de petrol, si-a declarat independenta in 2011 si intâmpina dificultati in a el asigura cetatenilor sai chiar si asistenta de baza, in urma razboiului civil izbucnit in decembrie 2013.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si