Potrivit martorilor citati de aradon.ro, baietelul s-ar fi dat pe toboganul mare si inainte sa ajunga in bazin, cineva l-ar fi lovit in spate din joaca. A ajuns in apa, insa nu a mai iesit din apa zeci de secunde, pana cand un aradean a sarit in ajutorul lui.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Baiatul a intrat in stop cardio respirator, dar echipajul medical i-a salvat viata, deoarece pulsul i-a revenit dupa aproximativ sapte minute de la momentul in care au fost incepute manevrele de resuscitare.

„Au fost trimise trei echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta Arad. La momentul sosirii primelor doua echipaje, baiatul de sapte ani se afla in stop cardio-respirator. Echipajul medical a demarat manevrele de resuscitare cardio-pulmonara si dupa aproxmativ sapte minute a fost scos din stopul cardio-respirator. Apoi a fost transportat in cel mai scurt timp la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad”, a declarat dr. Marioara Raveca Nicoara, managerul general al Serviciului Judetean de Ambulanta Arad.

Baietelul se afla in stare grava, a anuntat urtatorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad.

Si mama baiatului a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a suferit un atac de panica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si