Turistii veniti sa se sarute si sa-si faca fotografii sub Poarta Sarutului au fost intorsi din drum. Politia locala sustine ca a primit ordin clar, de sus!

Desi agentul spune raspicat ca asa i s-a comunicat, cei din primarie au alta varianta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

POLISTUL LOCAL, SCOS VINOVAT?

Adrian Tudor, viceprimar: „A fost o initiativa a unui lucrator al pol locale din tg jiu. am cerut detalii, nu i a cerut nimei sa faca acest gest de a pune acel panou informativ in fata Portii Sarutului”. 

Surprinzator e ca nu e singurul care a inteles astfel directiva. Inclusiv ghidul turistic al centrului de informare constantin brancusi stia acelasi lucru.

Aniela Stefan, ghid turistic: „Daca eu vreau sa trec acum pe sub Poarta Sarutului o pot face? Nu. S-a dat o lege prin care se interzice trecerea aproape de poarta sarului”.

Ei au venit doar cu o recomandare, asadar, pana la noi directive, turistii au liber la sarutat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si