Cati dintre dumneavoastra nu au construit, macar o data, in copilarie, orase din piese de joc? Ei bine, pasionatii acestei lumi spun, insa, altceva. pasiunea o putem duce mai departe, chiar si dincolo de copilarie.

Toni Tocaci: „Este o joaca de adulti pasionati, in niciun caz o joaca de copii.

Se paote vedea un aeroport clasic”.

Pentru ei, micutele piese din plastic pe care, daca le ansamblam, dam nastere unor adevarate lumi, sunt tot ceea ce conteaza. Ei sunt pasionatii de piese lego. Vedeta expozitiei este insa o baza spatiala.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Toni Tocaci: „Sunt pasionat si de gaming,  este o combinatie dintre jocurile de SF si de strategie si peste toate este imaginatia pusa la treaba. Am numarat pana la 70.000 de piese”.

 

O PASIUNE SCUMPA

Va vine sau nu sa credeti, insa aceasta pasiune nu este nici pe departe ieftina. Mai exact un orasel construit din piese costa cam cat... o masina: cateva mii de euro

Toni Tocaci: „O doza de nebunie trebuie inceput sa iti pui mintea la contributie si o doza de nebunie si ies chesii faine”.

Pana si taticii sunt pasionati de aceasta lume in care fiecare poate sa construiasca orice isi doreste, doar imaginatie sa aiba.

Dintre toti, insa, domnul din imagine pare a fi cel mai infocat fan, ba chiar filmeaza oraselul construit.

Orasele construite din piese micute de plastic pot fi admirate inca o zi in Baia Mare, dupa care proprietarii vor desface tot ceea ce au construit si, cu multa imaginatie, vor crea alte lumi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si