Medicii au luptat sa il tina in viata mai bine de sase zile. Din pacate, baiatul nu a supravietuit traumatismelor suferite dupa ce a cazut, saptamana trecuta, de pe capota unui BMW la volanul caruia se afla un amic de al sau. Accidentul a avut loc pe Insulita de pe Jiu, Andrei Istratii lovindu-se la cap. A ajuns in coma la SJU Targu-Jiu, dupa care a fost transferat la Craiova, unde a si decedat dupa cateva zile.

Insulita de pe raul Jiu este locul in care, aproape zilnic, tinerii teribilisti merg si fac drifturi cu masinile. Dovada stau mai multe clipuri video care circula pe internet. Nu de putine ori politia ajunge la fata locului si ii amendeaza pe acestia. Asa s-a intamplat si in urma cu o saptamana atunci cand Andrei Istratii impreuna cu prietenul sau au facut drifturi cu un BMW iar tanarul, lider al studentilor din UCB a cazut de pe capota masinii iar dupa cateva zile de coma a decedat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Sute de mesaje de condoleante au postat prietenii sai pe reteaua de

socializare. „ Te-am cunoscut un om vesel si plin de energie, iar vestea asta a cazut ca un nor negru..cuvintele sunt de prisos acum..Odihneste-te in pace, suflet bun!”, a scris Cristina N. „Dumnezeu sa te odihneasca suflet frumos! Suntem inca in stare de soc, baiatul nostru frumos, poate Dumnezeu a vrut ca tu sa ajungi acolo langa el si sa ai grija de noi mereu. Condoleante familiei..”, a spus Maria A. 

„Nu inteleg de ce te-a luat Dumnezeu asa repede de langa noi… Un baiat de nota 10, mereu cu zambetul pe buze, glumet, si un prieten adevarat. Ai plecat sus, la ceruri, si sper sa ne veghezi de acolo! Ti-ai castigat locul in inimile noastre si acolo vei ramane vesnic. Dormi in pace, suflet bun! Nu te vom uita niciodata!”, a postat Cristina, o colega. 

Sursa: igj.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si