Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina, sambata dupa-amiaza, pe strada Timonei, din municipiul Constanta, unde intr-o garsoniera de la etajul al doilea s-a produs o explozie care nu a fost urmata de incendiu.

La fata locului s-au deplasat o autospeciala de la Detasamentul Port, un echipaj SMURD si doua ambulante de la Serviciul Judetean de Ambulanta.

In urma exploziei, un barbat de 28 de ani si o femeie de 22 de ani au fost raniti usor, suferind arsuri superficiale pe corp.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Victimele au fost duse la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale.

Explozia, care s-a produs in urma unor acumulari de gaze, a afectat doar garsoniera respectiva, dar autoritatile vor verifica daca si celelalte locuinte din bloc au avut de suferit in urma deflagratiei, au mai precizat reprezentantii ISU Dobrogea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si