Ambarcatiunea Almirante s-a scufundat in mai putin de cinci minunte, potrivit localnicului Juan Quiroz.

De

asemenea, multi localnici au surprins momentul tragediei pe camere, in timp ce alte ambarcatiuni turistice incercau sa traga victimele din apele lacului Penol.

Autoritatile columbiene au trimis mai multe elicoptere militare si scafandri pentru recuperarea celor 16 de persoane, care raman disparute dupa naufragiul Almirante.”Situatia pare serioasa”, a declarat un oficial guvernamental din Guatape.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Intre timp, peste 20 de persoane primesc ingrijiri medicale intr-un spital din apropierea lacului Penol.


”Nu stim daca a fost vorba despre o defectiune mecanica, despre supraincarcare sau daca naufragiul are legatura cu niste curenti”, a declarat pompierul Luis Bernando Morales.

De asemenea, acesta a atras atentia ca ambarcatiunea se afla in apropierea portului, atunci cand a inceput sa se clatine si sa se scufunde in lacul Penol.
Guatape este un oras turistic popular, situat la aproximativ 45 de kilometri de Medellin. 

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si