Si-au marcat teritoriul aruncand cojile de semintepe jos, dar politistii le-au venit de hac! In miez de noapte, mai multi tineri din Buzau s-au trezit ca trebuie sa stranga tot covorul negru de sub picioare!

OBLIGATI SA STRANGA COJILE

Sa strangi mizeria e mult mai greu decat s-o faci- la concluzia asta au ajuns tinerii care au  cules de pe jos cojile cu ajutorul mainilor.

Tot aseara, un alt grup de tineri a primit, pe langa amenda de 120 de lei, o matura cu care sa curete strada.

Politistii locali din Buzau au dat, intr-o singura seara, amenzi in valoare de 5300 de lei! Sanctiunea pentru cei care fac mizerie pe jos este de 100 de ori mai mare decat pretul unei pungi cu seminte- mai precis 125 de lei.

Un primar din Bistrita a lasat scaunul de sef si a inceput sa demoleze de unul singur barul din localitate.

Localnicii l-au surprins cu toporul in mana, in timp ce distrugea ferestrele localului. De la ce a pornit totul, aflati acum.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cu toporul in mana si hotarat sa demoleze de unul singur tot barul, primarul din comuna bistriteana Uriu ii lasa masca pe localnici. Priviti cu cat zel distruge geamurile!

 

PRIMARUL CARE DEMOLEAZA BARUL

Pe premisa- el centreaza, el da cu capul, primarul din Uriu a decis ca barul din localitate, construit acum 25 de ani, sa fie demolat. Decizia a pus-o singur in aplicare, la propriu.

Cu mult mai multa atentie si finete s-au luat de pe rafturi si din frigidere sticlele cu alcool. Angajatii primariei au avut grija sa nu devasteze interiorul barului.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Localnicii sunt insa uluiti de decizia fulger- barul, desi construit acum doua decenii in mod ilegal, avea autorizatie de functionare semnata anual de acelasi primar. Pe ulita se-aude vorba ca edilul s-a hotarat deodata sa faca in locul barului o piata. Iar vorbele nu-s doar barfe, ci sunt confirmate de insusi seful comunei.

„A existat o hotarare de consiliu local prin care toate constructiile de pe domeniul public sau privat sa fie demolate barul respectiv era una dintre ele. Am spart ca sa punem in aplicare legea”, a declarat primarul Serban Petru.

Cat despre faptul ca primarul a inchis ochii la faptul ca barul a functionat 25 de ani fara sa fi avut autorizatie de constructie... 

„Timp de zeci de ani l-ati tolerat... L-am tolerat cu aprobarea consiliului local. Nu a fost nicio hotarare de consiliu care sa ma oblige sa fac chestia asta, de data asta s-a emis si trebuie sa o execut”, a adaugat Serban Petru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si