„imi exprim intreaga compasiune pentru pierderea vietii celor trei militari, vanatori de munte, care participau la activitati de pregatire profesionala si pentru ranirea altor noua, intr-un accident de circulatie din judetul Arges", a afirmat Iohannis.

El a subliniat ca armata este si va continua sa fie "o institutie fundamentala a natiunii noastre, care merita recunostinta si pretuirea tuturor romanilor".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Un camion cu 13 militari de la Batalionul 30 Vanatori de Munte a fost implicat intr-un accident, joi seara, in judetul Arges.

Camionul, ultimul dintr-o coloana de patru vehicule militare care se deplasa dinspre Cincu spre Campulung, s-a rasturnat in afara carosabilului, in apropiere de localitatea Valea Urdei, judetul Arges.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si