Iata zodiile in care sunt nascuti acesti oameni nemilosi, care nu iubesc pe nimeni:

Leu

Nativul Leu nu se iubeste decat pe sine insusi. Prea putin ii pasa lui de cei din jurul sau. Vrea sa se scoata doar pe el in evidenta si pentru asta este in stare sa calce si pe cadavre daca e necesar. Este extrem de hotarat atunci cand isi doreste ceva.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Fecioara

Fecioara este foarte rece, foarte distanta. E cruda si insensibila si e neinduratoare atunci cand cineva ii greseste cu ceva. Nu apreciaza niciun fel de scuze. Simte nevoia sa aiba mereu dreptate si considera ca nu poate sa greseasca.

Capricorn

Doar persoanele cu adevarat speciale reusesc sa ii intre in inima si sa aiba parte de iubirea si atentia Capricornului. Par lipsiti de sentimente si chiar asa sunt cu cei care nu au reusit sa ii convinga ca merita atentia lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si