Povestea ia insa o alta intorsatura dupa incident. in inregistrare apare un personaj misterios, cu insigna de politist, care e dealtfel primul care a tinut mortis sa o ia pe femeie din mijlocul manifestantilor. Ce legatura e intre acest individ si autoritati? Niciuna!

Individul chel, cu tricou negru, nu e vreun politist sub acoperire, dar, in mod bizar, se poarta ca unul! O filmeaza, indeaproape, pe tanara, ca apoi sa scoata de nicaieri o insigna care seamana cu cea a oamenilor legii!

Cand inca dialogul se desfasura pasnic intre jandarmi si actrita, necunoscutul trece la actiune!

Barbatul care se vrea a fi o autoritate la fata locului e primul care o atinge pe tanara. Trage de ea, de fata cu jandarmii, si tine mortis sa o alunge din mijlocul manifestantilor!

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ardelean Marius- Ofiter relatii publice Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj

"In astfel de situatii jandarmii incearca calea dialogului sau orice alta posibilitate de detensionare pasnica a unei situatii, fiind avertizata persoana ca este ilegal sa intervina intr-o adunare publica declarata"

Jandarmii au respectat acest protocol, nu si individul care face contrariul! Suparata ca e scoasa cu forta chiar cand isi negociaza sederea, tanara isi pierde si ultimul dram de calm! E momentul in care fortele de ordine il iau in vizor:

Unul dintre jandarmi ii spune individului ca n-are niciun drept s-o atinga pe tanara si il roaga sa plece. Pentru ca nu se conformeaza, ca sa scape de el, adevaratii oameni ai legii ii dau de munca.

Omul cu insigna de politist dispare, apoi, din peisaj. Gurile rele spun ca de la el ar fi pornit totul. Daca nu ar fi trecut peste protocolul jandarmeriei, cazul putea fi rezolvat si cu mai putin scandal. Cine este barbatul din imagine?

Svajczer Csaba are o asociatie numita Organizatia Generala Voluntara pentru Prevenirea Faptelor Antisociale. Pe internet, el se lauda cu mai multe actiuni ale oamenilor legii, la care sustine ca a participat in aceeasi calitate. Mai mult, pe site-ul organizatiei apar si nume de institutii partenere care sustin insa ca nu au colaborat niciodata cu acesta.

"Gruparea de jandarmi Cluj Napoca nu are nicio legatura cu asociatia mentionata de dumneavoastra"

Pentru a-l identifica pe acest om, politistii au inceput sa faca verificari. Am incercat sa-l contactam pe numarul asociatiei pe care o reprezinta, dar avea telefonul inchis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si